Skip to content

Det är vi som driver Padelakustik!

Padelakustik är ett marknadsledande företag beläget i Jönköping med inriktning på stilrena akustiklösningar för alla typer av miljöer. Med mångårig erfarenhet av studiobyggen och ljuddämpning i större evenemangslokaler arbetar vi nu 100% med att förbättra ljudmiljön i padel- och idrottshallar.

Vi projekterar, levererar och monterar i hela Europa och har dämpat ljud i 100+ padelhallar. Från Haparanda i Norra Sverige till Madrid i Spanien – inget projekt är för stort eller för litet!

Vår styrka ligger i att projektleda och hjälpa dig som kund att investera i rätt akustiklösningar sett till budget, behov och lokal. Vi finns med dig från start till färdigt resultat för att skapa trygghet, och tillhandahåller produkter helt utan mellanhänder.

En viktig komponent i vår företagsutveckling är hållbarhet, där vi ständigt letar efter produkter med lägre klimatavtryck. Ett flertal av våra akustiktyger är GRS-certifierade och vävda med återvunnet material. Våra akustiktyger är även testade i laboratorium av experter enligt ISO 354 och ISO 11654 för att säkerställa kvalité gällande dämpning av reverb och eco.

Företaget ägs och drivs av Filip Jenvén och Måns Brorsson.