Varför behöver man en dämpad ljudmiljö?

När allt fler padelhallar byggs och konkurrensen ökar är det allt viktigare att erbjuda en kvalitativ och genomarbetad produkt i sin helhet. Utan ljuddämpande material blir akustiken i din lokal lätt en skränig plåtburk där ljudet kastas fram och tillbaka och skapar en obehaglig miljö för dina gäster!

Vi hjälper dig som bygger en ny lokal, men också dig som har en befintlig padelhall och behöver förbättra akustiken

 

Akustiktyg för ljuddämpning

Vi arbetar med kostnadseffektiva och ljuddämpande akustiktyger i olika tjocklekar och färger, framförallt för att dämpa ljud, men också för att strategiskt stoppa bollar och skapa stilrena och behagliga miljöer. Tygerna hängs smidigt i våra skenor som tak- eller väggmonteras. Vid behov pendlar vi ner skena och akustiktyg med vajerlösning. 

Vi arbetar just nu med ett flertal stora nybyggen runt om i Sverige där målsättningen är att skapa en “premium hall” som sticker ut, där man helt enkelt har tänkt på allt. Här klär vi in 100% av alla väggar i lokalen med akustiktyg för att skapa den perfekta miljön för både öga och öra. Färgen är mer eller mindre alltid någon form av grå eller blå. Vi avråder från färgval svart eller för mörk antracit då det kan va svårt att bedöma djup och avstånd under spel med för mörka bakgrunder. 

Stigamo v2 FINAL